Hjelp den riktige rasen fram!

 

 

Advarsel ved kjøp av Tibetansk Spaniel.


Et ønske og en bønn til deg som vurderer å kjøpe tibetansk spaniel.
Ring flere oppdrettere for å forhøre deg litt. Vær så snill og ikke kjøp valper til redusert pris uten stamtavle, uten grunnlag.
Det bør ringe en bjelle hos de fleste når en får beskjed om at en kan velge med eller uten tavle...
Ok ,du sparer kanskje noen tusenlapper, men du støtter useriøs avl og er med på å ødelegge rasen. Dessuten blir mange av disse hundene avlivet i meget ung alder pga av psyken.
Ingen dyrevenn må støtte dette. Jeg har kjennskap til visse ting, og jeg vet at jeg nå har lagt ut en bønn for flere seriøse oppdrettere og dyrevenner her. Enkelte jeg har pratet med som har kjøpt fra slike oppdrettere, hevder de har reddet en valp fra lidelser ved å kjøpe den.
Dette er feil. De støtter kun oppdretteren i å forsette sin useriøse avl.
Vær så snill å sjekke opp oppdrettere som selger til redusert pris og valper som blir solgt der oppdretter selv aldri stiller ut noen hunder på utstilling.

Jeg ber om at dere som har kjøpt valp hos denne oppdretteren sender meg en mail eller ringer meg, og forteller deres historie, både dere med og uten tavle. Er interessert i å få kontakt med så mange av dere som mulig.

Grunnlaget for denne advarselen kan mailes.

 

Takker alle som vil engasjere seg i dette, og bidra med å hjelpe oss i å få stoppet dette oppdrettet.

 

Vil også gjøre oppmerksom på at denne oppdretteren alltid er ute etter å få, eller kjøpe billige, unghunder og voksne som kan settes i avl med en gang, spiller ingen rolle om det er feil på disse hundene bare de er fruktbare...

Dette er hentet fra Mori kennel