Kunstner og oppdretter

HEI!

Min lidenskap og hovedinteresse er å male bilder, og være skapende. Liker å være aktiv og få ting til å skje. Nå som jeg er blitt oppdretter er jeg priviligert å kunne ha hjemmejobb, med eget atelier og galleri. Her kan jeg motta besøk, og folk kan finne seg et bilde til seg selv og som gaver. Oppdrettet er som "hånd i hanske" , og gir enormt mye positiv energi. Lufteturene med de små holder en dårlig rygg iorden, og inspirasjonen kommer alltid. Det er da jeg får malt de beste bildene synes jeg. Trivsel skaper de. 😀 Jeg får ofte spørsmål om -"er det ikke mye arbeid da"? Men ærlig svart, så synes jeg ikke det, da jeg er så veldig glad i hunder og dyr generelt, og ellers liker aktiviteter. Ser heller mindre på tv for å få holde på med det jeg liker best her i livet. Og ofte kombinert med mine nærmeste og ellers gode venner!

Se gjerne innom min hjemmeside www.polarkunst.com og se bildene mine i Kunstgalleri. Og nå har vi mye spennende å se fram til. pr. 31.mai 08 debuterer Tino våres på sin 1. utstilling. På valpeshow her i Tromsø. Alle tre skal stilles og vi gleder oss, +  3 utst. mer i år.

En akvarell "Det magiske nordlyset". Har jeg malt like før påske 08

Maler i olje, akryl, men mest akvarell

Har for tiden ei bestilling inne fra en tysker. Han vil ha malt et oljemaleri fra Svalbard. Der har han vært og vil ha seg et malt bilder derfra.
Veldig bra at han kontaktet meg til det ærefulle oppdraget, da han har kjøpt 100 maleri fra 100 reiser tidligere. Kanskje viser jeg dere maleriet når ferdig. Men nå viser jeg en akvarell mer, som er "nymalt".

Akvarell Januar. Vi har jo så mye farger på himmelen like før sola er tilbake, ser den i TØ 21.01. og etterpå! Ikke rart man får lyst å formidle det i en akvarell!